Roadtrip & hyrbilsguide

Boka flyg på bästa sätt

PlaneringComments Off on Boka flyg på bästa sättLäs mer »

United flyg till USA

Mutli-city

Multi-city är det bästa sättet att boka ett flyg när man gör en roadtrip i USA. Det innebär att man flyger till en stad och hem från en annan, det går även att lägga till flyg mellan olika städer men dessa är ofta bättra att boka som enkelbiljetter. Det går nuförtiden att själv söka dessa flyg både på en sökmotor eller bolagens egna hemsida. kombinera detta sedan med hyrbil och envägshyra. Ett bra exempel kan vara att flyga till San Francisco, hyr en bil och kör via Los Angeles till Las Vegas och Grand Canyon. Lämna sedan bilen och flyg hem från Las Vegas.

Enkelbiljetter

Enkelbiljetter är sällan ett bra alternativ på flygningar över Atlanten då priserna ofta blir samma som tur och retur. Dock har Norwegian samma pris vilket gör att det är möjligt till ett lågt pris, men då endast med detta flygbolag. För resor inom USA är enkelbiljetter ett utmärkt sätt att boka flygresor på.

Direktflyg till USA

Det finns flera direktlinjer till USA, både Norwegian och SAS har många avgångar från Köpenhamn och Stockholm. Här finns en aktuell lista med alla direktflyg till USA.

Comments are closed.