Roadtrip & hyrbilsguide

Hitta billiga hotell i USA

BoendeComments Off on Hitta billiga hotell i USALäs mer »

Hotell på Las Vegas Strip

Här ger vi lite tips om hur du hittar billiga hotell i USA. Det bästa är att använda en sökmotor som söker igenom alla hotellsidor för lägsta pris.

Planera för lägre priser

Om du har en planerad rutt är det bäst att boka hotellen i god tid innan avresa, om du däremot vill vara flexibel så fungerar det ofta bra att boka hotellen längs med vägen. Det bästa är att ha lite koll på att hotellen inte tar slut om det är en populär heller eller semestertid.
Hotell på en roadtrip
Om du är på en roadtrip kan det finnas billiga hotell utanför de populäraste platserna. Med bra planering kan man bo mer längs med vägen till ett lägre pris än tex mitt i Los Angeles eller New York.

Hotel i olika städer

New York
Utbudet av hotell i New York är enormt. De flesta hotellen ligger på Manhattan, söder om Central Park. Det finns dock ett även ett stort utbud av hotell utanför Manhattan. De populäraste områdena på Manhattan med ett stort utbud är Upper East Side, Upper West Side, Midtown och Lower Manhattan. Vi anser att alla dessa områden är bra men beroende på intressen kan vissa passa bättre, vill du veta mer så läs denna kompletta hotellguide till New York.

Las Vegas
Las Vegas har ett stort utbud av enorma hotell. Hotellen har ofta mellan 2000 och 5000 rum och har flera restauranger, teater, fint poolområde och mycket gambling. Vilket hotell som är bäst i Las Vegas beror på budget. Ofta är Excalibur ett prisvärt och bra hotell för den som vill bo på 3*. Bland de 5* hotellen är Aria ett av våra favoriter men alla är bra.

Tags: ,

Comments are closed.